Gratis proefles

Eerst en vooral wil ik nog eens duidelijk melden dat we geen toeschouwers toelaten om de deelnemers onder optimale omstandigheden te laten trainen. Eventjes komen kijken kan dus niet*. Deelnemen kan wel, tenminste als je ons eerst mailt met je gegevens (naam, voornaam, adres, geboortejaar, telefoonnr, emailadres, vechtsportervaring en motivatie).

Verder vragen we ook om een aantal datums zodat we je proeflessen kunnen inplannen. Er is namelijk een maximum van 3 nieuwe leerlingen per les. Na ontvangst van je gegevens en de datums waarop je zou kunnen komen spreken we verder af.

Het nut van de 2 proeflessen

-Je krijgt een beeld van de groep, je leert de mensen kennen waarmee je mogelijks een hele tijd gaat trainen.

-Je leert je instructeur(s) kennen

-We leren jou kennen

Na je eerste proefles ontvang je een infopakket.

Na de twee proeflessen evalueren we je deelname. Dat wil onder andere zeggen dat we je kunnen weigeren. We streven namelijk naar een coherente groep met een bepaald niveau (intellectueel, sociaal). Dat wil bijvoorbeeld niet zeggen dat we enkel dokters of advocaten toelaten, we hebben een gemengde groep waarin onder andere een paar studenten, politiemensen, managers, een paar militairen, een loodgieter en IT specialisten zitten… Er moet gewoon een klik zijn. Dat weigeren klinkt ook harder dan het is, meestal is het ontbreken van die spreekwoordelijke klik wederzijds.

Wat trek je aan en wat breng je mee

Van mijn part train je tijdens de proefles in een jeansbroek of kostuum, uiteindelijk is dat ook hetgeen je op straat aan hebt. Voor je eigen gemak zou ik het echter op een trainingsbroek en een T-Shirt houden.

Qua schoeisel kies je voor indoor schoenen met licht profiel en een zool die geen sporen nalaat. De Newfeel Many schoenen van Decathlon voldoen. Deze schoenen kosten 10€, vergeet de zooltjes niet!

Zorg ervoor dat je een reserve T-Shirt, een handdoek en een fles water bij hebt.

Tijdens de proeflessen mag je onze elleboogbeschermers gebruiken.

Wat na de proeflessen

In de veronderstelling dat we je toelaten is het simpel: je voldoet het abonnementsgeld en zorgt dat je op de eerstvolgende training bent (met reserve T-shirt, handdoek, water, elleboogbescherming, bitje en kruisbescherming). Later koop je dan 14Oz bokshandschoen, mma handschoenen. Alle toebehoren zijn bij ons te koop.

Kata’s?

Doen we niet…

Is Krav Maga echt voor iedereen?

Neen, er zijn een mensen die ik echt niet in m’n zaal wil. Maar dat had je al door. Iemand die zich wil bewijzen moet aan competitiesport doen. Verder kan bijna iedereen bij ons terecht, zwart, bruin, geel, oranje, rood met groene stippen, groot, klein, dik, mager, fysiek geschikt, zelfs fysiek minder geschikt.

De minimumleeftijd voor de mix lessen is 16 jaar, ook voor de vrouwen lessen waarbij mannen absoluut niet kunnen deelnemen is dat 16 jaar.

Hoe zit het met blessures?

Goed, dank u. Een blessure valt nooit uit te sluiten, zelfs niet bij het aannaaien van een knoop. We trachten echter verantwoord te trainen. Af en toe heeft er eens iemand een gekneusde rib of een pijne teen maar al bij al valt het goed mee. Trouwens, volgens de verzekeringsmakelaar zijn er meer blessures bij voetbal dan bij ons.

Discipline

Wel, daar heb je meteen het grootste voordeel van een goede selectie. Gezien we met een hoop verstandige mensen zitten zijn een pak regeltjes overbodig. Groeten eer we de mat opkomen doen we niet, we zijn gewoon beleefd tegen elkaar. Er is één gouden regel: zorg ervoor dat je trainingspartner ‘s anderendaags kan gaan werken.

Niet komen opdagen op een gereserveerde proefles

Als u om welke reden dan ook niet aanwezig kunt zijn op een gereserveerde proefles dan verzoeken we u ons daarvan ruim voordien op de hoogte te brengen. Niet afzeggen = proefles(sen) zonder uitzondering kwijt.

* er is een uitzondering voor instructeurs van andere clubs en deelnemers die gekwetst zijn.

Plaats een reactie