Over

De European Krav Maga Academy Zuid Holland, Den Haag en Rotterdam maakt deel uit van The European Krav Maga Academy met scholen in Nederland, Duitsland en België.

The European Krav Maga Academy is onder andere lid van de Krav Maga Self Defence Federation en de European Commando Krav Maga Federation (die niks te maken heeft met CKM van Moni Aizik) en werkt samen met de SPSA.

Instructeur

Francisco Da Costa is al langer Krav Maga instructeur. Wegens verplichtingen tov een andere federatie kon hij niet ingaan op de vrag van de EKMA om de groep te vervoegen. Na het verlopen van de overeenkomst en het volgen van een intensieve transitiecursus sloot Francisco alsnog aan bij de EKMA. Francisco is officiëel EKMA instructeur sinds 1 januari 2013.

Visie

Krav Maga is niet altijd Krav Maga… de EKMA staat voor authentieke realistische Krav Maga.

Krav Maga is een survival systeem, geen sport. Wij meten nooit de sportieve prestaties van de deelnemers, we beoordelen alleen hun doorzettingsvermogen en houden daarbij rekening met hun individuele capaciteiten. Onze trainingen bevatten geen competitieve elementen.

Krav Maga is hard werk. Het vergt een fysieke en vooral mentale inspanning om tot een resultaat te komen.

Een EKMA trainingsgroep is een coherente groep die de opdrachten van de instructeur(s) uitvoert.

De EKMA hecht veel belang aan veiligheid tijdens de training!

De EKMA is a-politiek en voert een niet-discriminatie beleid. Elke aanvraag tot aansluiting wordt individueel bekeken. We houden daarbij geen rekening met ras, huidskleur, stand, politieke voorkeur of geaardheid. Wel met gedrag!

Een EKMA leerling is geen macho met geldingsdrang!

De EKMA is een professioneel Krav Maga opleidingcentrum, vanuit Antwerpen gerund door een full time Krav Maga instructeur.

Plaats een reactie